kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Wil jij de energieprestatie van woningen kunnen bepalen? Kies voor één van de EP-W opleidingen van Kader!

Het energielabel is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en is verplicht bij wisseling van eigenaar of bewoner van een woning of woongebouw.

Doelgroep

Deelnemers voor de EP- opleidingen kunnen werkzaam zijn bij bijvoorbeeld advies- en ingenieursbureaus, bouwkundige adviesbureaus, architectenbureaus, installatiebureaus, makelaarskantoren, woningcorporaties, gemeentes etc. De opleidingen zijn zeker ook geschikt voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan als EP-adviseur.

BRL 9500

Een energielabel kan alleen worden afgegeven door energieprestatieadviseurs werkzaam bij een organisatie met een NL-EPBD-certificaat, op basis van de BRL9500-U en/of BRL9500-W. Bent u gediplomeerd adviseur dan kunt u als licentiehouder BRL9500 onder het certificaat werken van een Koepelorganisatie met een NL-EPBD-certificaat zoals

www.duurzaamenergieloket.nlwww.buildinglabel.com of www.immocert.nl. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw bedrijf te certificeren. Op deze pagina van InstallQ leest u hierover meer en vindt u ook de Certificerende Instanties. Bij Kader, bureau voor Kwaliteitszorg kunnen we u van dienst zijn bij dit certificatieproces.

Incompany training

Naast de reguliere open inschrijvingen kan Kader de opleidingen ook incompany verzorgen. Interesse? Vraag een offerte incompany aan!
Direct contact