kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Duurzaamheidstraining voor de financieel adviseur

voor de Financieel Adviseur

Waarom Kader?

All-in prijs: geen extra kosten achteraf

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Kennis van energiebesparing en verduurzaming wordt steeds belangrijker voor de Financieel Adviseur.

Inhoud van de training

Steeds meer financiële producten en wettelijke eisen worden gekoppeld aan de energieprestatie en verduurzaming van een gebouw. Daarom wordt het voor een Financieel Adviseur van steeds groter belang dat hij/zij kennis heeft van:

  • Het herkennen van bouwkundig en installatietechnische gebouwelementen
  • De energetische werking van een gebouw
  • De methodiek achter het tot stand komen van een energielabel
  • Energiebesparende maatregelen

Kader heeft hiervoor de Duurzaamheidstraining voor de Financieel Adviseur ontwikkeld, waarin de bovenstaande onderwerpen op een praktische en laagdrempelige wijze worden behandeld door een docent uit het vakgebied.

Als Financieel adviseur kun je de opgedane kennis gebruiken om sneller te schakelen tussen de verschillende financiële producten die worden aangeboden. Hierdoor kun je de klant (nog) beter begeleiden in de eerste aanzet tot het toepassen van verduurzamende maatregelen bij de aankoop van een eventuele woning en daarmee is een doorverwijzing naar de partner voor het verstrekken van energieadvies sneller gemaakt.

Is de Duurzaamheidstraining geschikt voor mij?

Ben jij Financieel Adviseur en wil je meer kennis over het tot stand komen van de energieprestatie van een gebouw en daarmee beter begrijpen hoe een gebouw energetisch werkt. Deze opleiding is geschikt voor o.a. financieel adviseurs werkzaam bij banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers of andere financiële instellingen, makelaars, architecten, (erkend) hypotheekadviseurs.

Accreditatie

Deze training is door SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs) erkend voor accreditatie. SEH heeft deze training hoogwaardig beoordeeld, met 6A en 6B punten in het kader van hun permanente educatie (PE) normen.

Studieduur

De Duurzaamheidstraining bestaat uit drie lesdagen.

Investering

De investering voor deze Duurzaamheidstraining bedraagt € 975,- per persoon excl. btw.