kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Energiebeheer Gebouwen

Waarom Kader?

Samen met een vakspecialist aan de slag!

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

1 lesdag
1450,- excl. btw.
De training Energiebeheer Gebouwen biedt een praktische introductie op energiebeheer en energiemanagement en het continu verbeteren van de energie-efficiëntie van uw gebouwen met als doel verduurzaming, ook gelet op de Energielabel C-verplichting in 2023 en andere wettelijke verplichtingen.

Inhoud van de training Energiebeheer Gebouwen

Een efficiënte en duurzame energiehuishouding is een uitdaging voor iedere professional betrokken bij vastgoedmanagement, gebouwbeheer en inkoop en monitoring van energie en energiediensten.

Gedurende de training Energiebeheer Gebouwen is er mogelijkheid om samen met onze vakspecialist uw beschikbare energierekeningen, meetdata, meterstanden, data van meetdiensten en overige beschikbare informatie te analyseren.

Je verkrijgt alle informatie om zelf een energiebesparingsplan voor diverse gebouwen op te kunnen stellen en uit te voeren.

Is de training Energiebeheer Gebouwen geschikt voor mij?

Ga aan de slag met het opstellen van een energiebesparingsplan voor diverse gebouwen. Dit is zowel mogelijk in de vorm van een incompany-training, dus samen met collega’s, als één-op-één met onze adviseurs. Dus een training-on-the-job. De vorm die voor jou het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van de situatie. Twijfel je? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs, zij denken graag met je mee!

Studieduur

De training Energiebeheer Gebouwen betreft een ééndaagse training op locatie.

Investering

De investering voor de training Energie beheer Gebouwen bedraagt € 1.450,- per persoon exclusief btw. Dit betreft de prijs voor een on-the-job-training. Wilt je meer informatie over de prijs van een incompany training? Neem dan contact met ons op.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >