kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

EP-U/D adviseur opleiding

Energieprestatie Utiliteit Detailmethodiek

Waarom Kader?

Opleiding ontwikkeld door vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Wil je als EP-adviseur omgevingsvergunningen aanvragen of nieuwbouw utiliteitsgebouwen opnemen en registreren? Volg dan de EP-W/D opleiding!

Inhoud van de EP-U/D opleiding

Als EP-U/D adviseur neem je diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Je bent bevoegd om de omgevingsvergunning aan te vragen en de opname en registratie te verrichten voor definitieve energielabels voor nieuwbouwwoningen en – utiliteitsgebouwen. Daarnaast bent u bevoegd tot het opnemen en registreren van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Let op: De EP-U/D opleiding is een aanvulling op de EP-U/B opleiding. U leest hier meer over in onze brochure.

Is de EP-U/D opleiding geschikt voor mij?

Wil je als EP-adviseur omgevingsvergunningen aanvragen of utiliteitsgebouwen opnemen/registreren? Dan is het voor jou interessant om de EP-U/D opleiding te volgen. De detailopname is namelijk geschikt voor het bepalen van de energieprestatie van nieuwe gebouwen en het daaraan gekoppelde energielabel.

Weet je (nog) niet welke Energieprestatie opleiding geschikt is voor jouw situatie? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal infographics opgesteld. Deze infographics helpen je bij het maken van de juiste opleidingskeuze. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs!

Studieduur

De EP-U/D opleiding bestaat uitanderhalve lesdag en bereidt u geheel voor op het landelijk examen.

Investering

De investering bedraagt € 595,- excl. btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >