kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Opleiding EP-W/B adviseur

Energieprestatie Woningen Basismethodiek

Waarom Kader?

Opleiding ontwikkeld door vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Wil je aan de slag als adviseur in de woningmarkt? Volg dan de vijfdaagse EP-W/B opleiding. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. wet- en regelgeving, BENG-indicatoren, de juiste wijze van opname van een woning via de basisopnamemethodiek en gegevensbepaling van diverse installaties.

Inhoud van de opleiding EP-W/B

Na het volgen van de opleiding heb je alle benodigde kennis om woningen en woongebouwen op te nemen volgens de basisopnamemethodiek; de ISSO 82.1. Je bent optimaal voorbereid op het landelijk examen EP-W/B. Na het behalen van het examen ben je vakbekwaam EP-W/B adviseur en kun je woongebouwen opnemen en registeren volgens de basisopnamemethodiek.

Is de opleiding EP-W/B geschikt voor mij?

Deze opleiding is bestemd voor energieprestatie adviseurs die energielabels willen opstellen en registreren volgens de nieuwe basisopnamemethodiek.

Weet je (nog) niet welke Energieprestatie opleiding geschikt is voor jouw situatie? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal infographics opgesteld. Deze infographics helpen je bij het maken van de juiste opleidingskeuze. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met onze opleidingsadviseurs!

Vooropleidingen

Als Energieprestatieadviseur neem je diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een gebouw. Daarbij is het van belang dat je enige voorkennis hebt. Beschik je niet over deze kennis? Wij verzorgen twee vooropleidingen, zodat je goed voorbereid kunt starten aan de EP-W/B opleiding.

Studieduur

De EP-W/B opleiding bestaat uit vijf lesdagen en bereidt u geheel voor op het landelijk examen.

Investering

De investering bedraagt € 1.975,- excl. btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >