kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Opleiding EP-W/D adviseur

Energieprestatie Woningen Detailmethodiek

Waarom Kader?

Opleiding ontwikkeld door vakinhoudelijke deskundigen, onderwijskundigen en marktpartijen

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Wil je als EP-adviseur omgevingsvergunningen aanvragen of nieuwbouwwoningen opnemen en registreren? Volg dan de EP-W/D opleiding!

Inhoud van de opleiding EP-W/D

Als EP-W/D adviseur neem je diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van een nieuwbouw woning of woongebouw. Je bent bevoegd om de omgevingsvergunning aan te vragen en de opname en registratie te verrichten voor definitieve energielabels voor nieuwbouwwoningen.  Daarnaast ben je bevoegd tot het opnemen en registreren van bestaande woningen. Tijdens de EP-W/D opleiding leer je te werken volgens de detailmethode en word je goed voorbereid op het landelijke EP-W/D examen.

Let op: De EP-W/D opleiding is een aanvulling op de EP-W/B opleiding. Je leest hier meer over in onze brochure

Is de EP-W/D opleiding geschikt voor mij?

Wil je als EP-adviseur omgevingsvergunningen aanvragen of nieuwbouwwoningen opnemen en registreren? Volg dan de EP-W/D opleiding. De detailopname is namelijk geschikt voor het bepalen van de energieprestatie van nieuwe gebouwen en het daaraan gekoppelde energielabel.

Weet je (nog) niet welke Energieprestatie opleiding geschikt is voor jouw situatie? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal infographics opgesteld. Deze infographics helpen je bij het maken van de juiste opleidingskeuze. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs!

Studieduur

De EP-W/D opleiding bestaat uitanderhalve lesdag en bereidt u geheel voor op het landelijk examen.

Investering

De investering bedraagt € 595,- excl. btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >