kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen

voor Veiligheidskundigen

Waarom Kader?

Verzorgd door een bedrijfsjurist

Uw veiligheidskundige kennis, nog verder verdiepen

Wil jij inzicht in de actuele wet- en regelgeving omtrent aansprakelijkheid in geval van persoonlijk letsel of schade binnen de werkrelatie?

Inhoud van de Masterclass

Naast operationele aspecten krijgen juridische aspecten een steeds belangrijkere rol binnen het werkveld van de Veiligheidskundige. Met name door het wegvallen van sociale vangnetten, worden werkgevers steeds vaker geconfronteerd met aansprakelijkheidsstelling. Als Veiligheidskundige kom je daarom op voorhand en bij het optreden van ongevallen steeds vaker in aanraking met juridische aansprakelijkheid. 

In de Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen is aandacht voor actuele rechtspraak. Ook komen dagelijkse werkzaamheden aan de orde waarbij je je als Veiligheidskundige maar moet beseffen dat deze tot aansprakelijkheid van de één of de ander kunnen leiden.

Is de Masterclass geschikt voor mij?

De Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen is specifiek opgezet voor Veiligheidskundigen. Ben je geen Veiligheidskundige, maar wil je wel meer informatie over Aansprakelijkheid? De Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen Masterclass verzorgen wij ook incompany. Wij maken de masterclass volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Studieduur

De Masterclass Aansprakelijkheid voor Veiligheidskundigen beslaat 1 dagdeel.

Investering

De investering voor deze eendaagse Masterclass bedraagt € 295,- excl. btw. Voor het aanvragen van subsidie kun je gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.