kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Monitoren van uw energieverbruik

Waarom Kader?

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

Direct aan de slag, ondersteund door onze vakspecialisten

Praktisch en doelgericht

1 lesdag en 1 dag training-on-the-job
1.885,- excl. btw.
Wil jij het energieverbruik binnen jouw organisatie nauwkeurig in beeld brengen? Volg dan de training Monitoren van uw energieverbruik!

Inhoud van de training Monitoren van uw energieverbruik

Door het verbruik in kaart te brengen en te monitoren bespaar je het meest. Daarom heeft Kader de Training-on-the-job ‘Monitoren van uw energieverbruik’ ontwikkeld.  Met dit handvat voor energiemanagement kun je dírect praktische stappen maken.  De training bestaat uit een lesdag en een dag training-on-the-job.

Tijdens de lesdag krijg je handvatten voor monitoring en energiebesparing. Je leert een investeringsvoorstel voor de directie op te stellen en je raakt bekend met software om energiegebruik te monitoren.

Een aantal weken na deze lesdag komt onze adviseur een dag naar u toe. Aan de hand van de stof in de training en een huiswerkopdracht bespreekt hij met u het Plan van Aanpak voor het monitoren van het energieverbruik in uw organisatie. De adviseur maakt een rondgang met u door uw bedrijf, bespreekt de energiebesparingsmogelijkheden en bekijkt met u de synergie met ISO 50001, de CO2-prestatieladder of de MVO-standaard.

Is de opleiding Monitoren van uw energieverbruik geschikt voor mij?

Deze opleiding is bestemd voor facilitair managers, energiecoördinatoren, KAM coördinatoren, hoofden techniek, milieucoördinatoren of andere verantwoordelijke medewerkers voor het terugdringen van het energiegebruik binnen de organisatie.

Studieduur

De training bestaat uit twee dagen. Een theoretische lesdag gevolgd door een dag training-on-the-job.

Investering

De investering bedraagt € 1.885,- euro per persoon exclusief btw.

Factsheet downloaden

In onze factsheet vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download factsheet >