kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v.,  is approved partner van gerenommeerde certificatie instellingen, heeft Hobéon SKO toegelaten opleidingen en is ISO 9001 gecertificeerd.

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v.,  is approved partner van gerenommeerde certificatie instellingen

Approved partner certificatie instellingen

De officiële erkenning door onafhankelijke certificatie instellingen onderstreept onze kwaliteit van dienstverlening en toont aan dat u verzekerd bent van een betrouwbare partij met ruime kennis en ervaring in het opzetten en implementeren van managementsystemen en een succesvolle begeleiding naar certificatie.

Hobéon SKO

Kader heeft een aantal Hobéon SKO toegelaten opleidingen. Dit betekent dat deelnemers met een diploma van deze opleidingen gebruik kunnen maken van de certificeringsregeling. Voldoen ze aan alle overige certificeringseisen, dan worden ze toegelaten tot de persoonscertificering en kunnen zij zich als kerndeskundige laten certificeren.

ISO 9001 certificaat

Kader is ISO 9001 gecertificeerd. Met dit certificaat maakt Kader aantoonbaar dat zij in staat is processen, producten en diensten continu te verbeteren en zorg draagt voor een optimale klanttevredenheid.